Welkom bij verzorging Ilse

Voel je goed!

Permanente make-up
Volgende afspraak 11 februari 2021 (als lockdown het toelaat)

Geen tijdverlies ‘s morgens in de badkamer en geen gevloek meer in de auto.


3-maandelijks komt HILDE VAN PEER Beautyconsult in mijn salon.  Hilde heeft meer dan 30 jaar ervaring met het zetten van PMU/Microblading.


Met permanente make-up geeft HILDE VAN PEER Beautyconsult je gelaat een jeugdige en dynamische uitstraling. Het is verbazingwekkend hoe we op basis van een aantal kleine en essentiële ingrepen uw natuurlijke look opnieuw oproepen.


Wat is permanente make-up?

De techniek van permanente make-up of microblading accentueert of corrigeert je ogen, lippen of wenkbrauwen. Ook individuele gelaatstrekken worden op die manier bijgewerkt en verjongd. Of sproetjes op je gezicht als guitige eyecatcher. HILDE VAN PEER Beautyconsult werkt met een fijne naald die supersnel trilt over de te behandelen huidstreek en de natuurlijke pigmentenvloeistof blijvend in uw huid "prikt". Dat is de basis van permanente make-up.Hoe wordt permanente make-up of microblading aangebracht?

In de opperhuid - het bovenste laagje van onze huid - worden natuurlijke pigmenten aangebracht op een bijna pijnloze manier door middel van fijne naaldjes of blades.

De pigmenten bestaan uit plantenextracten en mineralen en werden vooraf getest op mogelijke allergische reacties. Om een optimaal resultaat te bekomen, kies je zelf met de hulp van HILDE VAN PEER Beautyconsult de ideale kleurpigmenten. Deze keuze hangt af van je natuurlijke huids- en haarkleur. Het resultaat van de behandeling is onmiddellijk zichtbaar en geeft jouw perfecte look dan ook meteen weer. Je kan je dagelijkse activiteit direct hervatten.
HILDE VAN PEER Beautyconsult helpt je ook graag verder met permanente make-up bij wenkbrauw- en wimperverlies tijdens een chemokuur of tepelreconstructies

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.