Welkom bij verzorging Ilse

Voel je goed!

JEAN D’ARCEL is een Duits familiebedrijf dat al ruim 55 jaar professionele huidverzorgingsproducten produceert. Zij bieden een hoogwaardig assortiment producten aan. Deze zijn steeds gebaseerd op de Franse cosmetica tradities in combinatie met de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid.

JEAN D’ARCEL verdeelt hun producten in meer dan 40 landen gespreid over de hele wereld. Ook op vlak van productontwikkeling staan ze niet stil. Geregeld komen er nieuwe producten en promotiesets op de markt.

Het grote gamma van JEAN D’ARCEL bevat gelaatsproducten, make- up, lichaamsverzorging, een mannenlijn, zonneproducten… . Ook komen er geregeld seizoensgebonden trendproducten uit. Al deze producten zijn op biologische basis en volledig dierenproefvrij ontwikkeld.


Renovar


Rimpels? droge huid?  Renovar pakt de rimpels aan.  Hydraterende producten die een verwennerij zijn voor de huid.  Met een reiniging en dieptereiniging beginnen we de behandeling.  Een peeling, masker en massage met aangepaste producten staan ook de agenda.  Genieten en met een frisse teint het salon verlaten.  

Winterbehandeling Rose d'hiver

 DE winterbehandeling van 2021 is gebaseerd op de winterroos & ceramiden die essentiële impulsen geeft aan de vermoeide en doffe huid. 

Caviar
Een behandeling voor de huid met gebrek aan mineralen, verminderde elasticiteit en versnelde huidveroudering. 
Wat mag je verwachten?
Reining en dieptereining
Peeling van fijngemalen oesterschelpen.
Hoog geconcentreerde werkstoffen, ingebed in rijk zeewater.
Kaviaarconcentraat.
Wellness massage met optimaal verzorgend effect.
Verzorgend concentraat voor de bestrijding van vermoeidheid rond de ogen.
Masker voor een stralende en frisse huidstructuur.