Welkom bij verzorging Ilse

Voel je goed!

Gespecialiseerde Voetverzorging

Heeft u last van eelt, ingegroeide nagels, likdoorns, ... ? Doen uw voeten pijn? Neem dan de eerste stap om een afspraak te maken.  Uw voeten zijn te belangrijk! 

Met speciale technieken kan ik u helpen om pijnloos verder te stappen. 

SPA pedicure

Verwen uw voeten!  Met een pedicure zijn uw voeten weer tip top in orde! Met een SPA behandeling kan u er weer volledig tegen.  Een SPA verzorgt uw voeten extra met een rustgevend voetbad, een deugddoende scrub en een verzorgend masker.  Eindigend met een heerlijke voetmassage.

Nagellak / Gellak

Een kleurtje maakt uw dag altijd goed! Kies voor een gellak (semi-permanent) of een nagellak om uw tenen op te vrolijken. Brengt u uw eigen nagellak mee, dan wordt het supplement van 5€ niet aangerekend. 

Gelaatsverzorging

Een gelaatsverzorging is geen overbodige luxe.  Door de luchtvervuiling, het dragen van make-up, roken, alcohol, ... wordt uw huid dof, lijdt het aan een vitaminen tekort en voelt het ruw en uitgedroogd uit. Door een verzorging op maat van uw huid, voelt u meteen het verschil. Uw gelaat zal u dankbaar zijn en dat is zichtbaar. 

Reining - dieptereiniging - serum - massage - masker - dagcrème.

PMU 

Get read to shine!  Geen make-up meer.  vanaf nu stap je helemaal klaar uit bed.  Geen gedoe meer met uitgelopen eyeliner.  Vraag voor meer info in het salon of online.

Wimper extensies

One by one. Op elke wimper komt een valse wimper.  Hierdoor krijg je een maximum volume effect zonder mascara.  De wimpers houden ongeveer een 4 tot 6 weken. Letterlijk een schoonheidsslaapje doen en met mooie gevulde wimpers buiten stappen.  Zeker tijdens vakantie en feestdagen een voltreffer!  Leg de mascara opzij en geniet van een volle blik met lange wimpers. Nu tijdelijke promo: 65€ ipv 90€. Profiteer er snel van!

DE winterbehandeling van 2021!  WINTERROOS


De focus ligt op onmiddellijk verstevigende en stimulerende effecten en op de perfecte glow.

We maken gebruik van een extract van de winterroos, in combinatie met ceramiden waarvan de voedende werking essentiële impulsen geeft aan de vermoeide, grauwe en vale winterhuid.  De teint kan ontspannen en overtuigt aan het einde van de behandeling met een nieuwe, jeugdige glow.

Ontharen en epilatie

Met striphars en/of filmwax bent u verlost van al de overtollige haartjes.  Stripwax wordt voornamelijk gebruikt op de benen en grotere oppervlakken.  De wax wordt aangebracht en met behulp van een strip weer afgenomen.  Filmwax wordt dan weer gebruikt voor de gevoeligere zone zoals bv het gelaat, bikinilijn, etc.  Deze wordt aangebracht in kleine stukjes en is zachter voor de huid.  De haartjes blijven een 3-4 tal weekjes weg.  Geen last meer van ingegroeide haartjes!

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn weer helemaal HOT.  Het is belangrijk om een mooie vorm te behouden.  De wenkbrauwen bepalen immers mee uw gelaat.  Verzorgde wenkbrauwen zijn dan ook een 'must'.  Bij mij kan u de wenkbrauwen weer in vorm laten epileren en eventueel indien nodig kunnen ze ook geverfd worden.  Zo zijn de grijze haartjes niet meer zichtbaar of bent u weer helemaal matching met uw haarkleur.

Massage

We leven in een veeleisende maatschappij, stress weegt soms zwaar door op uw schouders.  Een zalige massage zal u weer ontspannen. Neem een pauze en laat de stress uit je lichaam masseren.  Tijdens de wintermaanden kan u extra genieten van een massage met warme stenen, hotstone.  De warmte van de stenen gaat tot diep in de huid waardoor u zich nog meer zal ontspannen en de koude van de winter uit uw lichaam zal halen.